Haku
Viitteet 1-10 / 12
Kuorittu ja kuoreton kaura turkiseläinten rehussa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Mikä olisi sopiva ruokinnan intensiteetti maidontuotannossa?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Naudanlihantuotannon ympäristövaikutukset
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Uuden valkuaisarvojärjestelmän toimivuus kolmirotulihasioilla
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
eMulli - Ruokinnan suunnittelu- ja tulosennusteohjelma lihanautojen loppukasvatukseen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puhtaaseen puna-apilasäilörehuun pohjautuvassa ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)