Haku
Viitteet 1-10 / 16
Rypsi- ja soijapuriste puna-apilasäilörehun valkuaistäydennyksenä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Murskeviljan käyttö lypsylehmien ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Murskeviljan käyttö lypsylehmien ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puhtaaseen puna-apilasäilörehuun pohjautuvassa ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Väkirehun määrän ja sen valkuaispitoisuuden jaksottamisen vaikutus lypsylehmien maitotuotokseen
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2002)
Lypsylehmien fosforiruokinnan tarkentaminen
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)
Laidunkauden väkirehuvaste
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2002)
Lypsylehmien rehuannoksen taloudellinen optimointi tuotosvasteiden perusteella
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)