Haku
Viitteet 1-10 / 14
Sikojen sulavuustutkimuksissa käytettävät menetelmät
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Ruisvehnä lihasikojen rehuna
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä on kiinnostava tulokas lihasikojen rehuvalikoimaan. Moreno- ja Ulrika-ruisvehnät sisälsivät vähemmän raakavalkuaista ja raakakuitua ja enemmän tärkkelystä kuin ohra. Sioille tärkeimpien aminohappojen osuus ...
Muurahaishappo kasvunsääteiden korvaajana lihasikojen rehussa
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kasvatuskokeessa oli 160 lihasikaa, joiden alkupaino oli 22 kg. Koeruokinnat oli järjestetty faktoriaalisesti (2x2x2). Tutkitut tekijät olivat: 1. Karbadoksin käyttö alkukasvatusrehussa (0 tai 50 mg/kg9 2. Perunakuit ...
Kasvunsääteiden vaikutukset aminohappojen sulavuuteen erityyppisillä rehuseoksilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kuitulisäyksen vaikutus tärkkelysrankin aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Emakoiden vieroitusajan ruokinta
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Vieroitusajan paasto ei vaikuttanut positiivisesti emakoiden hedelmällisyyteen. Se aiheutti ylimääräistä stressiä sekä emakoille että hoitajille. Myöskään vapaa ruokinta ei parantanut emakoiden tuloksia merkitsevästi. ...
Vehnäproteiinin aminohappojen sulavuus sioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Nestemäisen vehnäproteiinin valkuaisen ja aminohappojen ohutsuolisulavuus on hyvä ja vertailukelpoinen soijarouheen vastaavien arvojen kanssa. Gluteenin poisto vehnäproteiinin valkuaisesta lisää jonkin verran välttämättömien ...
Viljan aminohappojen sulavuus lihasioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Rehun hiilihydraattien sulatus ja sulatukseen vaikuttavat tekijät sioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Sika sulattaa rehun varastohiilihydraatit, tärkkelyksen ja sokerit erittäin tehokkaasti ohutsuolessa omien ruuansulatusentsyymiensä avulla riippumatta rehun solunseinämäpolysakkaridien määrästä. Sulatuksen tärkein imeytyvä ...