Haku
Viitteet 1-10 / 11
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Ohra- ja rypsirouhelisäyksen vaikutus nurmisäilörehulla ruokitun lypsylehmän pötsistä virtaavien aminohappojen määrään
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Kasvunsääteiden vaikutukset aminohappojen sulavuuteen erityyppisillä rehuseoksilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kuitulisäyksen vaikutus tärkkelysrankin aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Vehnäproteiinin aminohappojen sulavuus sioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Nestemäisen vehnäproteiinin valkuaisen ja aminohappojen ohutsuolisulavuus on hyvä ja vertailukelpoinen soijarouheen vastaavien arvojen kanssa. Gluteenin poisto vehnäproteiinin valkuaisesta lisää jonkin verran välttämättömien ...
Sulavia aminohappoja siipikarjalle
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Viljan aminohappojen sulavuus lihasioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Aminohappopohjainen ruokinnansuunnittelu tulevaisuutta myös lypsylehmillä
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Histidiinin, metioniinin ja lysiinin vaikutus nurmisäilörehulla ruokitun lypsylehmän maidontuotantoon ja plasman aminohappoihin
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)