Haku
Viitteet 1-2 / 2
Effect of dietary fish meal on the palatability and fatty acid composition of pork
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Kaksiosaisessa tutkimuksessa selvitettiin dieetin erilaisten kalajauhomäärien vaikutusta lihasikojen tuotantotuloksiin sekä lihan rasvahappokoostumukseen ja makuun. Toisessa osassa selvitettiin myös, kuinka kalajauhon ...
Effects of milk fat, unhydrogenated and partially hydrogenated vegetable oils on fat metabolism of growing pigs : I.Growth, feed utilization and carcass quality in pigs fed different fats and oils
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Tutkimus kuului yhteistutkimukseen "Ravintorasvojen vaikutus sydän - ja verisuonitautien riskitekijöihin". Tämän osatutkimuksen tarkoituksena oli selvittää erilaisten ravintorasvojen; voi -, rypsi -, auringonkukka - ja ...