Haku
Viitteet 1-3 / 3
Protein utilization responses of growing pigs to supplemental lysine as liquid versus crystalline forum in barley-barley protein diet
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin nestemäisen ja kiteisen puhtaan lysiinin lisäysten vaikutusta ohra-ohravalkuaisdieetillä ruokittujen lihasikojen valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin 8 x 8 latinalaisella neliönä 30-100 ...
Reducing crude protein content with supplementation of synthetic lysine and threonine in barley - rapeseed meal - pea diets for growing pigs
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Lihasikojen kasvatuskokeessa tutkittiin dieetin raakavalkuaispitoisuuden alentamisen ja synteettisen lysiini- ja treoniinitäydennyksen vaikutuksia tuotantotuloksiin ja teuraslaatuun. Yhteensä 120 sikaa, joista puolet ...
Biological quality of fermented fish offal and chicken by-products
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1995)
Tutkimuksessa selvitettiin fermentoitujen kala- ja kanajätteiden biologista laatua. Tutkituille jätteille määritettiin laatuindeksi, jonka määrittämiseksi analysoitiin tärkeät vapaat aminohapot ja niitä vastaavat biogeeniset ...