Haku
Viitteet 1-8 / 8
Turhaan tuotettua ruokaa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Lähiruoalla on monta tietä kuluttajan luo
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Lähiruoan suoramyynnissä houkuttelee korkea kate. Verkkokauppa on pullollaan uusia mahdollisuuksia, ja vähittäiskauppa on vakaa jakelumuoto. Lähiruokatuottaja joutuu puntaroimaan tarkasti, mitä kanavaa pitkin tuotteitaan tarjoaa.
Alkutuotannon ruokahävikki halutaan mukaan kuvaan
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kun puhutaan ruokahävikistä, huomio kääntyy usein ruokaketjun loppupäähän eli kuluttajiin ja ruokakauppoihin. Mutta mitä tapahtuu ketjun alkupäässä?
Entä jos hyvinvointia lisäävä valinta kuormittaisi vähemmän ja maksaisi vähemmän?
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Hyvin toimeentulevan kansanosan terveelliset elintavat kuormittavat ympäristöä enemmän kuin pienituloisten ja vähemmän koulutettujen elintavat. Tämä kiinnostava tulos selvisi MTT:n Hyvinvoipa-tutkimushankkeessa.
Ravintoloiden ruokahävikki tulee kalliiksi
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Julkiset ruokapalvelut eli koulut, päiväkodit, työpaikkaruokalat ja sairaalat tarjoavat yli puolet kodin ulkopuolella syötävistä annoksista.
Kuluttajien luottamus kotimaiseen tuotantoon on mielikuvien varassa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kuluttajien luottamus suomalaista lihantuotantoa kohtaan on vahva. Kuluttajat uskovat, että kotimainen liha on parempaa kuin ulkomainen, mutta he eivät osaa sanoa, mihin käsitys pohjautuu.
Uudet hankkeet
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kuluttajien luottamus suomalaista lihantuotantoa kohtaan on vahva. Kuluttajat uskovat, että kotimainen liha on parempaa kuin ulkomainen, mutta he eivät osaa sanoa, mihin käsitys pohjautuu.
Pääkaupunkiseudun asukas heittää roskiin 24 kiloa ruokaa vuodessa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2013)