Haku
Viitteet 1-9 / 9
Väkirehun kypsennyksen ja määrän vaikutus tuotoksiin
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Vapaasti hyvälaatuista säilörehua saaneiden lehmien maitotuotos ei kasvanut, kun päivittäinen väkirehuannos suureni ensikoilla 10 kg:sta 15 kg:aan ja vanhemmilla lehmillä 13 kg:sta 18 kg:aan. Sen sijaan kypsennetty väkirehu, ...
Teurashiehoille sopii tehostettu ruokinta
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 2006)
Teurashiehojen ruokinnan tavoitteena on tuottaa nopeasti kasvavia, mutta samalla mahdollisimman vähän rasvoittuvia ruhoja. Nykyisin teurashiehot kasvatetaan yli 400 kilogramman elopainoon, mikä lisää ruhojen rasvoittumisriskiä. ...
Kypsennetty ohra maistuu vasikoille
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 2006)
Höyrytetty ohra maittoi alle kahden kuukauden ikäisille sonnivasikoille paremmin kuin kypsentämätön ohra. Kypsentämisestä saatu hyöty oli kuitenkin lyhytaikainen. Kypsentämätöntä ohraa saaneet vasikat nimittäin kirivät ...
Ruokinnan intensiivisyyden vaikutus maitorotuisten hiehojen kasvuun, ruhon laatuun ja utarekudoksen kehitykseen
(2006)
Teurashiehojen ruokinnan tavoite on tuottaa hyvin kasvavia mutta mahdollisimman vähän rasvoittuvia ruhoja. Teurashiehojen ruokinta on yleensä rajoitettua, sillä runsas energiansaanti nopeuttaa kasvua, mutta lisää eläinten ...
Ruokinnan intensiivisyyden vaikutus maitorotuisten hiehojen kasvuun ja ruhon laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)
Sonneille voimakas väkirehuruokinta
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2006)
Väkirehutason ja valkuaislisän vaikutus tuotantoon ja tuotannon talouteen kasvavien lihanautojen seosrehuruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)
Väkirehutason ja valkuaislisän vaikutus tuotantoon ja tuotannon talouteen kasvavien lihanautojen seosrehuruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)