Haku
Viitteet 1-10 / 21
Effects of different sucrose levels on digestibility and mastication of hay and on yield and composition of milk in dairy cow
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Hieholehmän kasvatus
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1974)
Rehuyhdistelmän sokeripitoisuuden vaikutus lehmien maidontuotantoon ja veriarvoihin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Ruokinnan vaikutus maidon koostumukseen ja ravintoarvoon
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1974)
Urea lypsylehmien ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1977)
Säilörehun korjuuasteen vaikutus lehmien tuotantoon
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1978)
Major mineral elements in the bovine rumen fluid I : concentrations and their changes between feedings
(Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskus, 1970)
Factors affecting the composition of milk ; 2. Effect of stage and number of lactation and some other external factors, and significance of choice of test days in estimation of protein production ability
(Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskus, 1976)
The influence of some dietary factors on the neutralization of acids in the reticulorumen of the cow
(Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskus, 1970)
Laidun, niittoruoho ja säilörehu lehmien kesäruokinnassa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1976)