Haku
Viitteet 1-10 / 10
Evaluation of undehydrated barley feed fractions and dried oat feed fractions from integrated starch-ethanol process in diets of growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin yhdistetystä tärkkelys-etanolituotannosta saatavan kuivaamattoman ohravalkuisrehun, ohravalkuis-ohrarehuseoksen ja tärkkelysrankin sekä kuivatun ohrarehun, kauravalkuisrehun ja kaurakuidun rehuarvoa ...
Effects of grinding, pelleting and expanding on nutritive value of barley in pig diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin vasaramyllyjauhatuksen ja litistyksen, rakeistuksen sekä ekspanderkäsittelyn vaikutusta lihasioille syötettävän ohran ravintoaineiden sulavuuteen ja valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin ...
Effect of microbial phytase on digestibility and utilisation of phosphorus and protein in pigs fed wet barley protein with fibre
(Elsevier, 1998)
Abstract Effect of microbial phytase supplementation on apparent ileal and total tract digestibility, utilisation of phosphorus (P) and protein in wet barley protein with fibre (WBPF), a by-product of the integrated ...
Hehtolitrapainon vaikutus ohran sulavuuteen ja rehuarvoon lihasialla
(Rehuraisio, 1999)
Lajikevalinta vaikuttaa ohran ruokinnalliseen laatuun
(Suomen KotieläinjalostusosuuskuntaSuomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1997)
Hammer milled and differently rolled barley for growing pigs
(1997)
The effects of grinding method of barley on the apparent faecal digestibility, rate of passage through the gastrointestinal tract, protein utilization responses and growth performance of growing pigs were assayed in two ...