Haku
Viitteet 1-10 / 15
Mansikan kauppakestävyyden parantaminen : väliraportti vuoden 1995 kokeista, 29.11.1995
(Valtion teknillinen tutkimuskeskus, 1995)
Lajikevalinnalla laatua ja satoa perunan luomutuotantoon
(Etelä-Pohjanmaan maaseutukeskus, 1999)
Minttulajien laatuvertailu Pohjois-Suomessa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Minttulajien ja -lajikkeiden eteerisen öljyn määrää ja laatua tutkittiin MTT:n Pohjois-Pohjanmaan tutkimusasemalla vuosina 1997 98. Tutkittavana oli kuusi piparminttukantaa, sahalininminttu, japaninminttu, Mentha japonica ...
Kevätrypsi ja -rapsi - lajikkeet vuonna 1999
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Uudet lajikkeet haastavat vanhat kauran luomuviljelyssä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Mansikan kauppakestävyyden parantaminen. Väliraportti vuoden 1997 kokeista
(VTT Bio- ja elintarviketekniikka, 1998)
Oikeat lajikkeet ja harkittu viljelytekniikka takaavat kauran terveysominaisuudet
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Pohjoismaisen kauran laatu tunnustetaan maailman parhaaksi. Suomalaisen kauran valttina on vaaleus ja korkea laatu. Kauraa on käytetty pääasiassa rehuksi elintarvikekäytön ollessa vähäistä. Laadukasta suomalaista kauraa ...
Keräkaali ja avomaankurkku hapantuotteiden raaka-aineina
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Pensasmustikan sisäinen laatu ja peltotuotanto
(Agro-Food ry, 1999)