Haku
Viitteet 1-8 / 8
Viherlannoituksen typen käyttökelpoisuus suhteessa ohran kylvöaikaan
(MTT, 2004)
Koesarjassa selvitettiin, voidaanko myöhästämällä ohran kylvöä normaaliajasta tehostaa viherlannoituksesta vapautuvan typen hyväksikäyttöä. Esikasvina tässä Etelä-Savossa Juvalla ja Pohjois-Pohjanmaalla Ruukissa tehdyssä ...
Viherlannoituksen esikasviarvo viljoille - kirjallisuuskatsaus
(MTT, 2004)
Sadat tutkijat eri puolilla maailmaa selvittävät, mitkä tekijät säätelevät viherlannoituksen jälkivaikutusta satokasveille. Viherlannoituksen esikasviarvo näyttää riippuvan ilmaston, maalajin ja viljelytavan muodostamasta ...
Lietelantana annettavan lisätypen vaikutus viherlannoitettuun luomuohraan
(MTT, 2004)
Lietteen levitys aikaisin keväällä aiheuttaa helposti maan tiivistymistä. Tästä syystä lietteen letkulevitys viljan oraille vaikuttaa maan rakennetta säästävältä ratkaisulta. Mutta miten tehokkaasti keväällä annettu ...
Viherlannoitusnurmen muokkaustekniikalla typpeä ohralle
(MTT, 2004)
Viherlannoituksen esikasviarvoon eniten vaikuttavia tekijöitä ovat kasvuston rehevyys, siemenseoksen laatu ja kasvuston muokkausajankohta. Tässä kokeessa kasvuston silppuamisessa käytettiin kesantomurskainta ja samanaikaisessa ...
Maalaji ratkaisee kestorikkakasvien torjuntatekniikat luomuviljanviljelyssä
(MTTMTT, 2004)
Neljällä tilalla Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa seurattiin parin vuoden ajan kahden eri kesannointitekniikan vaikutusta kestorikkakasvien määrään ja pellon typpitalouteen. Vaihtoehtoina olivat pikakesanto + viherkesanto ...
Ovela maatiaisohra
(MTT, 2004)
Effect of volume weight of oats and barley on fatty acid content of milk fat
(MTT, 2004)
Feeding oats has been shown to cause beneficial changes in milk fatty acid composition characterised as a reduction in saturated and increased monounsaturated fatty acids compared with barley (Kankare & Antila 1984, Martin ...
Effect of amount of oats and barley-oats on milk production
(MTT, 2004)
Feed tables give lower feed values for oats than for barley, but oats has been shown in many experiments to improve milk production and milk fatty acid composition compared with barley (Moran 1986, Heikkilä et al. 1988, ...