Haku
Viitteet 1-10 / 10
Sivuvirroista energiaa : mitä tulevaisuudessa?
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Kestävää puuntuotantoa
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Uusiutuvista luonnonvaroista tuotteita, palveluita ja liiketoimintaa
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Puunkorjuun, metsänhoidon ja maataloustyön tuottavuus : automaatiollako ja digitalisaatiolla seuraava hyppy?
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Arktinen kylä : Biotalous Lapissa
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Vihreä biotalous : 100-vuotiaan Suomen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn perusta
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Lähiruoasta matkailu-ravintoloiden valttikortti? : Keittiömestareiden ja ravintolan vastuuhenkilöiden näkemyksiä lähiruoan käytöstä Levillä ja Saariselällä
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Suomessa elintarviketuotanto on pitkälti keskittynyt muutamiin suurehkoihin yrityksiin ja jakeluketjuihin. Matkailukeskusten ruokahuolto nojaa tähän keskitettyyn järjestelmään, jota vallitseva lainsäädäntö ja elintarvikepolitiikka ...
Vesiekosysteemien kestävä käyttö
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Biotalouden merkitys kansantaloudelle
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)
Resurssitehokkuutta ja ilmastoviisautta biotalouden maankäyttöön
(Luonnonvarakeskus, Luke, 2016)