Haku
Viitteet 1-10 / 10
Thiamine and riboflavin contents of Finnish breads and their corresponding flours
(Academic Press, 1994)
Tuotantokauden ketunrehun vitamiinipitoisuuden vaikutus sinikettujen tuotantotuloksiin
(Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto ry, 2012)
Tuotantokauden ketunrehun vitamiinipitoisuuden vaikutus sinikettujen tuotantotuloksiin
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2012)
B-vitamiinien lisäystarve pikkuvasikoilla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1984)
Tiamin, riboflavin och E-vitamin hos mysli
(Uppsala Livsmedelscentrum, 1992)
Lehmän pötsin sisällön happamuudesta
(Maaseudun Tulevaisuus, 1955)
Thiamine and riboflavin contents of Finnish breads and corresponding flours
(Finnish Society of Cereal Technology, 1993)
Sikojen vitamiinitarpeesta ja sen tyydyttämisestä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1946)
Thiamine and riboflavin contents in domestic and imported cereal products in Finland
(Academic Press, 1993)