Haku
Viitteet 1-4 / 4
Protein utilization responses of growing pigs to supplemental lysine as liquid versus crystalline forum in barley-barley protein diet
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin nestemäisen ja kiteisen puhtaan lysiinin lisäysten vaikutusta ohra-ohravalkuaisdieetillä ruokittujen lihasikojen valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin 8 x 8 latinalaisella neliönä 30-100 ...
Evaluation of undehydrated barley feed fractions and dried oat feed fractions from integrated starch-ethanol process in diets of growing pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin yhdistetystä tärkkelys-etanolituotannosta saatavan kuivaamattoman ohravalkuisrehun, ohravalkuis-ohrarehuseoksen ja tärkkelysrankin sekä kuivatun ohrarehun, kauravalkuisrehun ja kaurakuidun rehuarvoa ...
Effects of grinding, pelleting and expanding on nutritive value of barley in pig diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin vasaramyllyjauhatuksen ja litistyksen, rakeistuksen sekä ekspanderkäsittelyn vaikutusta lihasioille syötettävän ohran ravintoaineiden sulavuuteen ja valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin ...
Effects of milk fat, unhydrogenated and partially hydrogenated vegetable oils on fat metabolism of growing pigs : I.Growth, feed utilization and carcass quality in pigs fed different fats and oils
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Tutkimus kuului yhteistutkimukseen "Ravintorasvojen vaikutus sydän - ja verisuonitautien riskitekijöihin". Tämän osatutkimuksen tarkoituksena oli selvittää erilaisten ravintorasvojen; voi -, rypsi -, auringonkukka - ja ...