JulkaisutyyppiLuonnonvarakeskuksen julkaisutD1 Artikkeli ammattilehdessä
Viitteet 21-40 / 21777
-
A new method to understand nutrient balances
Forskningsnytt om økologisk landbruk i Norden : 2 (2002) -
A Note on Some Genetic and Non-Genetic Factors Affecting Clotting Time of Ayrshire Milk
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja : 188 (Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1984) -
A student excursion in the Alps
(1997) -
"A systems approach to the management of arbuscular mycorrhiza"
Forskningsnytt om økologisk landbruk i NordenPohjolan luomututkimusuutiset : 2 (Sveriges lantbruksuniversitet, 2001) -
Aamulaidunnuskin vaikuttaa vaikuttaa ruohosta saataviin sokereihin
Hevosurheilu : 54 (Suomen Hevosurheilulehti Oy, 2020) -
Aapiskukko kuoriutui maatiaiskanan munasta
Elintarviketuotanto & ympäristö : 2 (Maatalouden tutkimuskeskus (MTT), 2002) -
Aarteita maitipankista
GeeniVarat : 2013 (Maa- ja elintarviketaloudentutkimuskeskus MTTMetsäntutkimuslaitos MetlaRiista- ja kalatalouden tutkimuslaitos RKTL, 2013) -
Aasianrunkojäärä on lehtipuiden uusi uhka
Maaseudun tiede : 4 (Luonnonvarakeskus (Luke), 2015) -
Aasianrunkojäärä on savuton metsäpalo
Kasvinsuojelulehti : 4 (Kasvinsuojeluseura ry, 2015) -
Aatami ja Eva: Emokalojen valinta suomalaisessa kirjolohen valintaohjelmassa
NGH-nytt, Pohjoismainen kotieläingeenipankki : 2 (2006) -
Aavikko viljelykseen Egyptissä
Maaseudun tulevaisuus : 10.9.1994 (Maaseudun tulevaisuus, 1994) -
Aavikoiden metsittämiseen käytettävien puuntaimien typensidonta
Inocula : 1 (1994) -
Aavikolle apilaa, vettä ja ravinteita
Koetoiminta ja käytäntö : 1(15.3.2004) (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)Egyptissä apila tuottaa talvella 15 tonnia kuiva-ainesatoa hehtaarilta ja maissi kesällä runsaat 20 tonnia. Kasvit tarvitsevat vettä noin 2 000 mm vuodessa. -
Abortoiko porovaadin useammin uros- kuin naarassikiön?
Poromies : 6 (1993) -
Abskissihappo lisää leikkoruusun maljakkokestävyyttä
Puutarha-Uutiset : 8 (1993) -
Absorbenttisäilörehut karitsoiden ruokinnassa
Koetoiminta ja käytäntö : 27.9.1994 (Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1994) -
Accelerating the ripening of cheese by the addition of proteolytic entzymes. II Preparation of Edam cheese
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja : 201 (Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1986) -
Accelerating the ripening of cheese by the addition of proteolytic enzymes. I the characteristics of the enzymes
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja : 191 (Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1985) -
Accelerating the ripening of cheese by the addition of proteolytic enzymes: III. The proteolytic characteristics of lactobacilli
Valtion maitotalouden tutkimuslaitos. Tiedonantoja : 216 (Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1987) -
Adam och Eva: valet av moderfisk i det finska selektionsprogrammet för regnbåge
NGH-nytt, Nordisk Genbank Husdyr : 2 (2006)