Agricultural and Food Science - Selaus asiasanan mukaan "functional foods"

    • The biotechnology of lactic acid bacteria with emphasis on applications in food safety and human health 

      Daly, Charles; Davis, Ruth
      Agricultural and Food Science in Finland : 2 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
      Ruoka-aineiden käyttäminen maitohappobakteerien avulla on yksi vanhimmista säilöntämenetelmistä. Näiden teollisuustuotannossakin merkittävien maitohappobakteerien geneettisten ja fysiologisten ominaisuuksien tutkimuksessa ...
    • The functional and biological properties of whey proteins: prospects for the development of functional foods 

      Korhonen, Hannu J. T.; Pihlanto-Leppälä, Anne; Rantamäki, Pirjo; Tupasela, Tuomo
      Agricultural and Food Science in Finland : 2 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
      Juustoheran arvostus on voimakkaasti lisääntynyt viime vuosina uusien tieteellisten tutkimustulosten ja heran käsittelyteknologian kehittymisen ansiosta. Uusilla tekniikoilla pystytään eristämään ja rikastamaan heran ...