Agricultural and Food Science - Selaus tekijän mukaan "Palva, Airi"
-
Contribution of modern biotechnology of lactic acid bacteria to development of health-promoting foods
Palva, Airi
Agricultural and Food Science in Finland : 2 (Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)Maitohappobakteereita (MHB) käytetään laajamittaisesti erilaisten hapatettujen maito-, liha-, vihannes- ja leipomotuotteiden valmistuksessa elintarviketeollisuudessa, panimo- ja viiniteollisuudessa sekä säilörehun ... -
Sauerkraut and sauerkraut juice fermented spontaneously using mineral salt, garlic and algae
Wiander, Britta; Palva, Airi
Agricultural and Food Science : 2 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2011)Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää voidaanko natriumkloridin (NaCl) määrää alentaa hapankaalin ja hapankaalimehun spontaanissa fermentoinnissa. Tässä tutkimuksessa käytettiin mineraalisuolaa, joka eroaa tavallisesta ...