Agricultural and Food Science - Selaus tekijän mukaan "Jalava, Taina"
-
Apparent ileal digestibility of amino acids and metabolisable energy value in grains for broilers
Perttilä, Sini; Valaja, Jarmo; Jalava, Taina
Agricultural and Food Science : 4 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2005)Aminohappojen ohutsuolisulavuuteen perustuva valkuaisarvojärjestelmä tarkentaa siipikarjan rehusuunnittelua. Se vähentää valkuaisen yliruokintaa ja typpipäästöjä. Tutkimuksessa selvitettiin ohran, vehnän, kauran, ruisvehnän, ... -
Composition, ileal amino acid digestibility and nutritive value of organically grown legume seeds and conventional rapeseed cakes for pigs
Partanen, Kirsi; Valaja, Jarmo; Jalava, Taina; Siljander-Rasi, Hilkka
Agricultural and Food Science in Finland : 4 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2001)Kahdeksasta luonnonmukaisesti viljellystä herne- (Pisum sativum) ja kahdesta härkäpapulajikkeesta (Vicia faba) määritettiin kemiallinen koostumus sekä typen ja orgaanisen aineen in vitro -sulavuudet, joiden perusteella ... -
Effect of lactic acid bacteria inoculants, formic acid, potassium sorbate and sodium benzoate on fermentation quality and aerobic stability of wilted grass silage
Saarisalo, Eeva; Jalava, Taina; Skyttä, Eija; Haikara, Auli; Jaakkola, Seija
Agricultural and Food Science : 3 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2006)Esikuivatus vähentää säilörehun käymisen laatuongelmia, mutta voi johtaa siihen, että rehut lämpenevät herkemmin siilon avaamisen jälkeen. Kahdessa kokeessa tutkittiin uuden maitohappobakteerikannan, Lactobacillus plantarum ... -
Effects of some organic acids and salts on microbial fermentation in the digestive tract of piglets estimated using an in vitro gas production technique
Partanen, Kirsi; Jalava, Taina
Agricultural and Food Science : 4 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2005)In vitro -kaasuntuotantomenetelmalla selvitettiin erilaisten orgaanisten happojen (muurahais-, propioni-. maito-, sitruuna ja fumaarihappo) ja suolojen (kalsiumformiaatti, kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti) seka ...