MTT:n julkaisuja. Sarjat A ja B - Selaus asiasanan mukaan "feeding"
Viitteet 1-5 / 5
-
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun : kirjallisuuskatsaus
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 41 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)Tämä julkaisu koostuu kolmesta kirjallisuuskatsauksesta. Ne liittyvät esitutkimukseen, jonka maa- ja metsätalousministeriö teetti maataloudellisten yhteistutkimushankkeiden maito-ohjelmaa varten. Ohjelman valmistelu ... -
Laidun- ja sisäruokinnan taloudellinen vertailu
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 24 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1997)Tutkimuksessa selvitettiin lehmien kesäajan laidun- ja säilörehuruokinnan keskinäinen edullisuus. Lisäksi laskettiin väkirehu- ja valkuaismäärien vaihtelun vaikutus ruokinnan taloudellisuuteen rehuviljaa ja rypsirouhetta ... -
Maatalous ja kasvihuonekaasupäästöt : Kirjallisuuskatsaus
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 76 (Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)Maatalous voimistaa kasvihuoneilmiötä lisäämällä erityisesti hiilidioksidin, dityppioksidin ja metaanin vapautumista. Tässä kirjallisuuskatsauksessa kuvataan maatalouteen liittyviä kasvihuonekaasujen lähteitä ja nieluja ... -
Mehiläistarhauksen tila Pohjois-Suomessa 1998
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 58 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)Pohjoissuomalaisen mehiläistarhauksen kehittämistarvetta selvitettiin tarhaajille suunnatulla postikyselyllä. Vastauksia saatiin 244 tarhaajalta, jotka tarhasivat yhteensä 3071 mehiläisyhteiskuntaa vuosina 1996-1998. ... -
Sian ja naudan ruokinnan vaikutus lihan laatuun
Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 7 (Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1996)Julkaisu koostuu kahdesta osasta, jotka käsittelevät ruokinnan vaikutusta sianlihan ja naudanlihan laatuun. Kirjallisuusselvityksen perusteella ruokinnalla on selvä vaikutus sianlihan laatuun vaikka muutkin tekijät kuten ...