MTT:n julkaisuja. Sarjat A ja B - Selaus asiasanan mukaan "feeding"

    • Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun : kirjallisuuskatsaus 

      Jokela, Marjatta; Jaakkola, Seija; Huhtanen, Pekka; Rokka, Timo; Korhonen, Hannu; Salo-Väänänen, Pirjo; Piironen, Vieno
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 41 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
      Tämä julkaisu koostuu kolmesta kirjallisuuskatsauksesta. Ne liittyvät esitutkimukseen, jonka maa- ja metsätalousministeriö teetti maataloudellisten yhteistutkimushankkeiden maito-ohjelmaa varten. Ohjelman valmistelu ...
    • Laidun- ja sisäruokinnan taloudellinen vertailu 

      Turkki, Aimo; Pääsky, Tiina
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 24 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1997)
      Tutkimuksessa selvitettiin lehmien kesäajan laidun- ja säilörehuruokinnan keskinäinen edullisuus. Lisäksi laskettiin väkirehu- ja valkuaismäärien vaihtelun vaikutus ruokinnan taloudellisuuteen rehuviljaa ja rypsirouhetta ...
    • Maatalous ja kasvihuonekaasupäästöt : Kirjallisuuskatsaus 

      Kulmala, Airi; Esala, Martti
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 76 (Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
      Maatalous voimistaa kasvihuoneilmiötä lisäämällä erityisesti hiilidioksidin, dityppioksidin ja metaanin vapautumista. Tässä kirjallisuuskatsauksessa kuvataan maatalouteen liittyviä kasvihuonekaasujen lähteitä ja nieluja ...
    • Mehiläistarhauksen tila Pohjois-Suomessa 1998 

      Siira, Pekka; Siira, Antti; Korpela, Seppo
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 58 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
      Pohjoissuomalaisen mehiläistarhauksen kehittämistarvetta selvitettiin tarhaajille suunnatulla postikyselyllä. Vastauksia saatiin 244 tarhaajalta, jotka tarhasivat yhteensä 3071 mehiläisyhteiskuntaa vuosina 1996-1998. ...
    • Sian ja naudan ruokinnan vaikutus lihan laatuun 

      Jokela, Marjatta; Rinne, Marketta
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 7 (Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1996)
      Julkaisu koostuu kahdesta osasta, jotka käsittelevät ruokinnan vaikutusta sianlihan ja naudanlihan laatuun. Kirjallisuusselvityksen perusteella ruokinnalla on selvä vaikutus sianlihan laatuun vaikka muutkin tekijät kuten ...