MTT:n julkaisuja. Sarjat A ja B - Selaus tekijän mukaan "Jokela, Marjatta"

    • Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun : kirjallisuuskatsaus 

      Jokela, Marjatta; Jaakkola, Seija; Huhtanen, Pekka; Rokka, Timo; Korhonen, Hannu; Salo-Väänänen, Pirjo; Piironen, Vieno
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 41 (Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
      Tämä julkaisu koostuu kolmesta kirjallisuuskatsauksesta. Ne liittyvät esitutkimukseen, jonka maa- ja metsätalousministeriö teetti maataloudellisten yhteistutkimushankkeiden maito-ohjelmaa varten. Ohjelman valmistelu ...
    • Sian ja naudan ruokinnan vaikutus lihan laatuun 

      Jokela, Marjatta; Rinne, Marketta
      Maatalouden tutkimuskeskuksen julkaisuja. Sarja A : 7 (Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1996)
      Julkaisu koostuu kahdesta osasta, jotka käsittelevät ruokinnan vaikutusta sianlihan ja naudanlihan laatuun. Kirjallisuusselvityksen perusteella ruokinnalla on selvä vaikutus sianlihan laatuun vaikka muutkin tekijät kuten ...