Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Sensory aspects in the survey study during the project optimised food products for elderly populations in Finland

Mäenpää, Tiina; Pirttijärvi, Tuija; Järvenpää, Eila; Tahvonen, Raija; Kautola, Helena (2014)

 
URI
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-784-682-0

Mäenpää, Tiina
Pirttijärvi, Tuija
Järvenpää, Eila
Tahvonen, Raija
Kautola, Helena

Julkaisusarja
HAMKin e-julkaisuja

Numero
26

Sivut
p. 150


HAMK University of Applied Sciences
2014
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [84939]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus