Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Meat colour, fatty acid profile and carcass characteristics of Hereford bulls finished on grazed pasture or grass silage-based diets with similar concentrate allowance

Huuskonen, Arto; Jansson, Susanna; Honkavaara, Markku; Tuomisto, Leena; Kauppinen, Risto; Joki-Tokola, Erkki (2010)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Huuskonen, Arto
Jansson, Susanna
Honkavaara, Markku
Tuomisto, Leena
Kauppinen, Risto
Joki-Tokola, Erkki

Julkaisusarja
Livestock Science

Volyymi
131

Numero
1

Sivut
125-129


Elsevier
2010
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81050]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste