Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Studies of egg white proteins by capillary gel electrophoresis

Hiidenhovi, Jaakko; Aro, Heikki; Huopalahti, R.; Suominen, I.; Kankare, Veikko (1995)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Hiidenhovi, Jaakko
Aro, Heikki
Huopalahti, R.
Suominen, I.
Kankare, Veikko

Sivut
p. 319-326


World Poultry Science Association, Spanish Branch
1995
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

v
ok
ETT
Estudios de las proteinas de la clara de huevo por electroforesis de gel capilar
Collections
  • Julkaisut [80880]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste