Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Competitive exclusion of campylobacters from poultry with K-bacteria and Broilact

Aho, Matti; Nuotio, Lasse; Nurmi, Esko; Kiiskinen, Tuomo (1992)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Aho, Matti
Nuotio, Lasse
Nurmi, Esko
Kiiskinen, Tuomo

Julkaisusarja
International journal of food microbiology

Numero
15

Sivut
265-275


1992
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

EI Tuike-linkitystä
Collections
  • Julkaisut [82945]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste