Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kauppakassista kaatopaikalle, ruokahävikki kotitalouksissa : Kuru 2011–2013 -hankkeen loppuraportti
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2013)
KURU -hankkeen tavoitteena oli tuottaa tietoa kuluttajien ruokahävikistä, sen syntymiseen vaikuttavista tekijöistä ja toimintatavoista, joilla hävikkiä voidaan vähentää. KURU -hankkeessa selvitettiin kuluttajien näkemyksiä ...
Kasvihuonetuotteiden ilmastovaikutuslaskenta : loppuraportti
(MTT, 2013)
Tämä raportti käsittää Greenhouse Carbon-tutkimusprojektissa tehtyjen ilmastovaikutuslaskentojen tulokset, joita on tehty viidelle kasvihuonetuotteelle. Tuotteet olivat tomaatti, kurkku, salaatti, pauliinabegonia ja ...
Beräkning av klimatpåverkan av växthusprodukter
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2013)
Denna rapport omfattar resultaten av beräkningarna för klimatpåverkan av fem växthusprodukter i
Greenhouse Carbon -forskningsprojektet. Produkterna var tomat, gurka, sallat, rosenbegonia och tulpan,
totalt 16 studerade ...