Haku
Viitteet 1-8 / 8
Maatalouden materiaalivirrat, ekotehokkuus ja ravinnontuotannon kestävä kilpailukyky
(MTT TaloustutkimusMTT, 2002)
Maa- ja elintarviketalouteen sovellettuna ekotehokkuusajattelu tarkoittaa sitä, että pienemmillä tuotantopanoksilla tuotetaan enemmän ravitsemuksellisesti parempaa ruokaa ja kevennetään samalla ympäristökuormitusta. ...
Suomen maatalous ja maaseutuelinkeinot 2001
(Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitosMaatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, 2001)
Viheralan tuotannon arvo
(MTT Taloustutkimus, 2003)
Tutkimus oli osaselvitys projektiin Puutarhatilastojen yhteensovittaminen ja viherrakentamisen arvo . Tavoitteena oli selvittää, mitä osa-alueita vihertuotantoon tulisi laskea kuuluvaksi sekä määrittää viheralan tuotannon ...
Elovena-kaurahiutaleiden ympäristövaikutukset
(MTTMTT, 2003)
Tutkimuksessa sovellettiin toimintoverkkointegroitua elinkaariarviointia kaurahiutaleiden ympäristövaikutusten arvioimiseksi. Kohteena oli RavintoRaision elintarviketoimialan Nokian tuotantolaitoksella valmistetut ...
Proceedings 7th International Oat Conference
(MTT, 2004)
At the 6th International Oat Conference, held in New Zealand, in 2000, it was agreed that the next conference would be held in Helsinki, Finland, in 2004. The National Organising Committee of the forthcoming conference ...
Riskienhallinnan menetelmät elintarvikeketjussa
(MTT, 2002)
Elintarvikeketjun riskienhallinnan tehokas kehittäminen edellyttää, että tilanteesta ja ongelmista voidaan muodostaa kokonaiskuva. Tähän tarvitaan kaikkien osapuolien osaamisen ja tiedon yhdistämistä. Se on vaikeampaa, ...