Haku
Viitteet 1-6 / 6
Varhais- ja syysperunan laatu
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Maatalouden tutkimuskeskuksessa Jokioisissa selvitettiin vuosina 1995-97 varhaisperunan nostoajan ja typpilannoituksen (N) vaikutusta perunan kehitykseen, satoon sekä laatuun. Vertailussa olivat typpilannoitusmäärät 60 ...
Tattarin viljelytekniikka
(Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1997)
Tattaria kulutetaan maassamme vajaan 1000 hehtaarin viljelyalalta tuotettu määrä. Tattari on arka maan liialliselle kosteudelle ja erittäin arka hallalle. Taimettumisen aikana vuorokauden keskilämpötilan olisi oltava yli ...
Kevätvehnän viljelyvarmuus Suomessa 1950-1976
(Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1977)
Biomassan tuottaminen kuidun ja energian raaka-aineeksi: Tutkimuksen loppuraportti, osa I: Ruokohelven jalostus ja viljely
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Tässä raportissa käsitellään ruokohelven jalostusta ja viljelyä. Asiaa on selvitetty MTT:ssa vuonna 1996 käynnistyneessä tutkimuksessa, jonka nimi on Biomassan tuottaminen kuidun ja energian raaka-aineeksi sekä aiemmissa ...
Lajikkeen, lannoituksen ja leikkuun vaikutus niittynurmikka-natanurmikon menestymiseen
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1991)
Lajikkeen ja hoidon vaikutusta niittynurmikka-natanurmikon menestymiseen tutkittiin kolmivuotisessa kokeessa Jokioisissa, Tohmajärvellä ja Toholammilla. Koejäseninä olivat lajikekoetulosten perusteella valittujen huono- ...
Kaura- ja ohralajikkeiden herkkyys kuparin puutteelle ja eri kuparimäärillä saadut tulokset
(Maatalouden tutkimuskeskusMaatalouden tutkimuskeskus, 1987)