Haku
Viitteet 1-5 / 5
Kokonaisvaltaisen suorituskyvyn mittausjärjestelmän rakentaminen elintarvikealan pienyritysten käyttöön. Esitutkimus
(MTT, 2004)
Tiivistelmä Tutkimuksen päätavoitteena oli rakentaa pieneen elintarvikealalla toimivaan yritykseen sen tarpeita vastaava kokonaisvaltainen suorituskyvyn mittausjärjestelmä. Kokonaisvaltaiset suorituskykymittaristot ...
Nautojen käsittelyjärjestelmät - suunnitteluperusteita ja malliratkaisuja
(MTTMTT, 2006)
Pienissä karjoissa ei käsittelyjärjestelmiä ole pidetty tarpeellisina, mutta karjakokojen kasvaessa ja työvoiman vähetessä tulevat järjestelmät tärkeäksi osaksi toimivaa ja tehokasta naudanlihantuotantoa. Käsittelyjärjestelmien ...
Laitoskompostien laadun parantaminen kypsytystä tehostamalla
(MTT, 2004)
Biohajoavien jätteiden käsittelyyn kohdistuvat vaatimukset tulevat kiristymään lähivuosina tiukentuvan lainsäädännön myötä. Etenkin valmisteilla oleva EU-direktiivi Biohajoavan jätteen biologiset käsittelymenetelmät , ...
Kasvihuonekurkun ja -tomaatin tarjontaketjut Suomessa
(MTT, 2006)
Tutkimuksessa tavoitteena oli selvittää: 1) Millainen on kurkun ja tomaatin tarjontaketjujen rakenne Suomessa?, 2) Kuinka tarjontaketjut toimivat ja mitkä ovat tarjontaketjujen on-gelmakohdat? 3) Kuinka tarjontaketjut ...
Laatujärjestelmien taloudelliset vaikutukset ja toimivuus maatalous- ja elintarvikealojen pienissä ja keskisuurissa yrityksissä
(MTTMTTMTTMTTMTT, 2004)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää laatujärjestelmien taloudellisia vaikutuksia yrityksen tasolla elintarvikeketjun kahdella toisiinsa verrattuna erilaisella toimialalla. Tavoitteena oli määrittää ne ongelmat, joihin ...