Haku
Viitteet 1-10 / 11
Effects of and interactions between the extent of silage fermentation and protein supplementation in lactating dairy cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tutkimuksessa selvitettiin säilörehun käymisasteen ja väkirehun valkuaistason vaikutusta säilörehun syöntiin, maidon tuotantoon, maidon koostumukseen, rehuannoksen sulavuuteen ja veriarvoihin. Kokeessa oli 12 Ayrshire-lehmää ...
Supply of nutrients and productive responses in dairy cows given diets based on restrictively fermented silage
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tämän kirjallisuuskatsauksen tavoitteena on selvittää ravintoaineiden saantiin ja maidontuotantoon vaikuttavia tekijöitä ruokinnan perustuessa runsaaseen säilörehun käyttöön. Suomessa rajoittuneesti käynyt säilörehu on ...
Feeding value of grass ensiled with absorbents assessed in growing lambs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Säilörehusiilojen täytön yhteydessä ruohon joukkoon lisättiin kerroksittain (50 kg/1000 kg rehua) absorbenteiksi puristeleikettä (melassoimaton leike), säilöleikettä (75 % melassileikettä ja 20 % vehnänlesettä), litistettyä ...
The effects of added glycerol or unprotected free fatty acids or a combination of the two on silage intake, milk production, rumen fermentation and diet digestibility in cows given grass silage based diets
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1997)
Tutkimuksessa selvitettiin lypsylehmille annettavaan väkirehuun lisätyn glyserolin tai suojaamattomien vapaiden rasvahappojen tai näiden yhdistelmän vaikutuksia rehun syöntiin, maidontuotantoon, maidon koostumukseen, ...
Barley fibre and wet distillers' solubles in the diet of growing cattle
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1998)
Tärkkelys-etanolituotannon oheistuotteina saadaan useita märehtijöiden ruokintaan soveltuvia rehuja, joista tärkeimpiä ovat ohrarehu ja tiivistetty tärkkelysrankki. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää ohran korvaamista ...
Lietelannan levitysajan ja -tavan sekä ilmastuksen vaikutus säilörehusadon määrään ja laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
Maatalouden tutkimuskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan tutkimusasemalla Ruukissa (64°41'N, 25°07'E) tehtiin vuosina 1992 ja 1993 säilörehunurmen lietelannoituskoe, jossa nurmelle levitettiin haja- ja letkulevittimellä ilmastettua ...
Pitkäaikaisen säilörehunurmen kaliumlannoitus heikosti kaliumia pidättävillä mailla
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1990)
Pikkuvasikoiden ruokintakoetuloksia Maatalouden tutkimuskeskuksessa v. 1973-89
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1992)
Rehun kuiva-ainepitoisuuden, paalien muovitustavan ja säilytyspaikan vaikutus pyöröpaalisäilörehun säilyvyyteen
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1991)
Heran fermentointituotteiden soveltuvuus rehun säilöntäaineiksi
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Tämän työn tarkoituksena oli kehittää herapohjainen säilöntäaine nurmirehulle ja tuoreena säilöttävälle rehuviljalle. Tuote valmistettiin fermentoimalla heraa panostoimisesti Lactobacillus delbrueckii- ja Propionibacterium ...