"Järvinen, Maija" - Selaus tekijän mukaan MTT:n julkaisusarjat

    • Biotalousketjun ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys 

      Joensuu, Katri; Järvinen, Maija; Sinkko, Taija; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) / BEL Elintarviketutkimus / Kestävä biotalous (SBE/3127); Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) / TAL Talous- ja yhteiskuntatieteellinen tutkimus (TAY/4110)
      MTT Raportti : 184 (MTT, 2014)
      Tämä raportti on katsaus biotalousketjujen ekologiseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen kestävyyteen yleisen kirjallisuuskatsauksen sekä esimerkkiketjujen kautta. Katsaukseen valitut esimerkkiketjut ovat agrometsätalous ...
    • Elintarvikkeiden uudelleenmuokkaaminen eurooppalaisissa pk-yrityksissä 

      Latvala, Terhi; Tahvonen, Raija; Tupasela, Tuomo; Järvinen, Maija
      MTT Raportti : 158 (MTT, 2014)
      Elintarvikkeiden uudelleenmuokkaamista käsittelevässä SALUX-hankkeessa pyydettiin 6 722 eurooppalaiselta pk-yritykseltä vastausta elintarvikkeiden uudelleenmuokkaamisen nykyisiä ongelmia ja huolia kartoittavaan ...
    • Elintarvikkeiden uudelleenmuokkauksen hyvät käytännöt 

      Latvala, Terhi; Tupasela, Tuomo; Tahvonen, Raija; Järvinen, Maija
      MTT Raportti : 142 (MTT, 2014)
    • Ilmastovalinta ravintoloissa : Ilmastolounas-hankkeen loppuraportti 

      Roininen, Taneli; Pulkkinen, Hannele; Järvinen, Maija; Nikula, Jussi; Höynälänmaa, Stella; Katajajuuri, Juha-Matti; Hyvärinen, Helena
      MTT Raportti : 160 (MTT, 2014)
      Ravintola-alalla on ollut kiinnostusta viestiä ruokailijoille lounaiden ilmastovaikutuksista, mutta yhtenäistä ja luotettavaa menetelmää ei ole ollut. Hankkeessa kehitettiin Ilmastovalinta-konsepti, joka näyttää ruokailijoille ...
    • Mistä suomalainen ruokaketju voi olla ylpeä? Näkemyksiä suomalaisen ruokaketjun lisäarvotekijöistä 

      Kotro, Jaana; Jalkanen, Lotta; Latvala, Terhi; Kumpulainen, Katariina; Järvinen, Maija; Forsman-Hugg, Sari
      MTT Kasvu : 15 (MTT, 2011)
      Suomen elintarviketalouden laatustrategian puitteissa on viime vuosien aikana tehty tavoitteellista laadun kehittämistyötä. Elintarvikeketjun toiminnan laatua ja läpinäkyvyyttä kansallisella tasolla ei kuitenkaan ole vielä ...