"Grönroos, Juha" - Selaus tekijän mukaan MTT:n julkaisusarjat

    • Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet 

      Katajajuuri, Juha-Matti; Grönroos, Juha; Usva, Kirsi; Virtanen, Yrjö; Sipilä, Ilkka; Venäläinen, Eija; Kurppa, Sirpa; Tanskanen, Riikka; Mattila, Tuomas; Virtanen, Hanna
      Maa- ja elintarviketalous : 90 (MTT, 2006)
      Tutkimuksessa sovellettiin tuotantoverkkointegroitua elinkaariarviointia broilerinlihan tuotannon ympäristövaikutusten arvioimiseen. Ympäristövaikutusarvio perustui broilerin hunajamarinoitujen fileesuikaleiden tuotantoverkon ...
    • Ennakoiden kohti kestävää maataloutta - ympäristöteknologian tulevaisuuden mahdollisuudet maataloudessa vuoteen 2025. Loppuraportti 

      Rikkonen, Pasi; Aakkula, Jyrki; Grönroos, Juha; Haapala, Hannu; Manni, Jukka; Pyykkönen, Sonja; Tapio, Petri
      MTT:n selvityksiä : 116 (MTT, 2006)
      Tutkimusraportti perustuu "Ennakoiden kohti kestävää maataloutta" -hankkeen aikana tehtyyn Delfoi-tutkimukseen. Tutkimuksessa kartoitettiin ympäristöteknologian käytön tulevaisuuden mahdollisuuksia maataloudessa maa- ja ...
    • Finnish trends in phosphorus balances and soil test phosphorus 

      Uusitalo, Risto; Turtola, Eila; Grönroos, Juha; Kivistö, Juhani; Mäntylahti, Väinö; Turtola, Ari; Lemola, Riitta; Salo, Tapio
      Agricultural and Food Science : 4 (MTT Agrifood Research FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 2007)
      Pellon fosforitaseen suuri ylijäämä kasvattaa maan helppoliukoisen fosforin pitoisuutta, mikä puolestaan lisää pellolta poistuvien valumavesien fosforipitoisuutta. Maan fosforipitoisuus on siten yksi tärkeimmistä tekijöistä, ...
    • Kirjolohen ympäristövaikutukset Suomessa 

      Silvenius, Frans; Mäkinen, Timo; Grönroos, Juha; Kurppa, Sirpa; Tahvonen, Raija; Kankainen, Markus; Vielma, Jouni; Silvennoinen, Kirsi; Setälä, Jari; Kaustell, Salla; Hartikainen, Hanna
      MTT Raportti : 48 (MTTMTT, 2012)
      Suomessa kasvatetun kirjolohen pääasialliset ympäristövaikutukset tutkittiin Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen ja Suomen ympäristökeskuksen tekemässä yhteistyöhankkeessa ...