Haku
Viitteet 1-10 / 30
Hyvin säilynyt rehu - hyvät tulokset
(A-Tuottajat, 2017)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Pötsivalkuaisella pötkii pitkälle
(Faba Jalostus, 2009)
Automatisointi säästää työtunteja hevostallilla
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Keijo Viertoman ja Tiina Tuomisen tilan 30 vuotta vanhan mullinavetan remontissa pyrittiin tekemään hevostalli, jossa sekä hoitajat että asukkaat voivat hyvin. Viertoma arvioi, että investointisumma nousee 120-130 000 ...
Esikuivatun tarkkuussilputun ja pyöröpaalatun säilörehun, säilöntäaineen sekä väkirehumäärän vaikutus maidontuotantoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen,säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon II
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Esikuivattu ja tuore säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen ja säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon I
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Korjuuaikastrategioiden vaikutus lypsykarjan ruokintaan ja maitotuotokseen
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2012)