Haku
Viitteet 1-8 / 8
Laadukasta ruokaperunaa
(Perunantuotannon tutkimus- ja kehityssäätiö, 2009)
Perunassa on itua - ruokaperunan kuluttajalaatu ja tuoteryhmäkuva
(Helsingin yliopisto Taloustieteen laitos, 2002)
Kahdella eri lannoitustasolla viljeltyjen perunalajikkeiden laatu ruokaperunana
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Typpi- ja kalilannoituksen vaikutus ruokaperunan laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Pakkausmateriaalin, pakkauskoon ja säilytystavan vaikutus ruokaperunan laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
Variation in the quality of table potato and the factors influencing it in Finland
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
Starch content as a criterion of the cooking quality of potato lots grown under various conditions
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1970)
Uudet perunalajikkeet ovat jauhoisia
(Maaseudun Tulevaisuus, 1997)