Haku
Viitteet 1-10 / 41
Ruokinnalliset mahdollisuudet parantaa typen hyväksikäyttöä maidontuotannossa
(MTTMTT, 2003)
Tässä osassa selvitettiin typen hyväksikäyttöä maidontuotannossa. 55 kokeen ja 334 ruokinnan aineistossa se oli keskimäärin 28,1 %. Ruokintojen keskimääräinen raakavalkuaispitoisuus oli 16 %, keskimääräinen kuiva-aineen ...
Sianlannan sisältämät ravinteet ja niihin vaikuttaminen
(ProAgria Maaseutukeskusten Liitto, 2009)
Valkoapila on hyvä laidunkasvi
(Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Valkoapila on yllättävän hyvä laidunkasvi. Laidunnurmen apilapitoisuus kasvoi laidunvuosien aikana ja apila lypsätti hyvin. Valkoapilaseos osoittautui myös ympäristöystävälliseksi vaihtoehdoksi: pintamaan fosforipitoisuus ...
Rypsitön sonni on ympäristöteko
(Faba osk, 2018)
Utilization and partition of dietary nitrogen in dairy cows fed grass silage-based diets
(American dairy science association, 2008)
Naudanlihantuotannon ympäristövaikutukset
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Vehnä sopii broilerien ruokintaan
(Yara Suomi Oy, 2012)
Sokeri- ja tärkkelyslisäyksen vaikutus säilrehun sulavuuteen ja typen pidättymiseen pässeillä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)