Haku
Viitteet 1-10 / 63
Kesän olosuhteet näkyvät ruokinnassa
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2008)
Märät korjuuolosuhteet lisänneet rehujen laaturiskejä
(Eafons, 2008)
Laadukas rehu ruokkii hevosen
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Hevosenomistajan ja tallinpitäjän on syytä hankkia tarvitsemansa karkearehu vain hevosheinän tuotantoon erikoistuneelta tuottajalta. Ammattitaidolla tuotetut rehut ovat ammattilaisen tallinpitäjän valinta. Samalla vältetään ...
Effects of dietary energy content on the performance of laying hens in furnished and conventional cages
(Poultry Science Association, 2008)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Teurastusta edeltävä paasto ja kuitupitoinen rehu parantavat sianlihan laatua
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Hyvä punertava väri, vähäinen kudosnesteiden valuma ja riittävä lihaksen sisäisen rasvan määrä ovat tärkeitä, kuluttajien ja elintarviketeollisuuden kaipaamia, sianlihan laatuominaisuuksia. Niihin pyritään vaikuttamaan ...
Kasvavien lihanautojen ruokintavaihtoehdot
(Luonnonvarakeskus, 2016)
Naudanlihantuotanto lähtee ruohonjuuritasolta - hyvälaatuinen säilörehu on tuotannon perusta
(Luonnonvarakeskus, 2016)
Kuidun määrän ja laadun vaikutus lypsylehmien pötsin pH-tasoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Nurmilajikkeissa on aikaisuus- ja laatueroja
(Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Nurmikasvilajikkeiden laadusta on saatu viime vuosina uutta tietoa, kun laatumääritys on ollut entistä kattavampaa. Tulosten perusteella lajikkeiden viljelyä voidaan tarkentaa. Esimerkiksi timotein kevätsadon laatuun ...