Haku
Viitteet 1-10 / 31
Rotusonnien selkälihaksen marmoroituminen selviää ultraäänellä
(HKScan Agri, 2015)
Naudanlihantuotanto lähtee ruohonjuuritasolta - hyvälaatuinen säilörehu on tuotannon perusta
(Luonnonvarakeskus, 2016)
Ultraamalla uusille urille
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2015)
Laitumelta terveellisempää lihaa?
(Pihvikarjan kasvattajien liitto, 2009)
Pötsivalkuaisella pötkii pitkälle
(Faba Jalostus, 2009)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Teuraspainot kasvavat - ruhot rasvoittuvat
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2010)
Laidunnuksen vaikutus hereford-sonnien ruhon ja lihan laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)