Haku
Viitteet 1-10 / 11
Maidon laatutekijät yllättävän moninaiset
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1980)
Kura parantaa maitorasvan ominaisuuksia
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1984)
Iän vaikutus kulutusmaitovalmisteiden laatuun
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1983)
Dairy Research in Finland
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1987)
Utaretulehdus alentaa maitovalmisteiden laatua
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1987)
Maidon bakteeripitoisuuden määrittäminen DEFT-menetelmällä
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1987)
Accelerating the ripening of cheese by the addition of proteolytic entzymes. II Preparation of Edam cheese
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1986)
Maidon koostumuksen vaikutus maitovalmisteiden laatuun
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1986)
Väkirehun rasva parantaa maitoravan ominaisuuksia
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1985)
Mekaanisen muokkauksen vaikutus maidon laatuun
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1986)