Haku
Viitteet 1-10 / 14
Mikrobisynteesi tehostuu apilapitoisella säilörehulla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1996)
Tuleentumisvaiheen vaikutus kokoviljasäilörehun sulavuuteen ja laatuun
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1983)
Esikuivatun tarkkuussilputun ja pyöröpaalatun säilörehun, säilöntäaineen sekä väkirehumäärän vaikutus maidontuotantoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Esikuivattu ja tuore säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen ja säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon I
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Kuivatusajan, säilöntäaineen ja muovikerrosten vaikutus pyöröpaalisäilörehun laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2002)
Muurahaishapon ja viherhapon annostuksen vaikutus säilörehujen arvoon
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1978)
Palkokasvien ja kokoviljan sulava liitto
(Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Kokoviljasäilörehujen siemenseokseen voidaan lisätä rehuvirnaa tai -hernettä. Nämä seokset eivät kuitenkaan olleet lihanautojen ruokintakokeissa nurmisäilörehun vertaisia huonon sulavuutensa vuoksi. Naudanlihantuotannossakin ...
Juurikasvi- ja rehukaalisäilörehujen sulavuus ja rehuarvot
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1984)
Italianraiheinä paransi kokoviljasäilörehun sulavuutta ja rehuarvoa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Kokoviljaseoksen sulavuus ja rehuarvo paranivat, kun italianraiheinän osuus lisääntyi sadossa. Sulavuus oli sitä parempi, mitä alempi oli viljan kylvötiheys. Merkittäviä taloudellisia etuja italianraiheinän osuuden ...