Haku
Viitteet 1-10 / 29
Laadukas rehu ruokkii hevosen
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Hevosenomistajan ja tallinpitäjän on syytä hankkia tarvitsemansa karkearehu vain hevosheinän tuotantoon erikoistuneelta tuottajalta. Ammattitaidolla tuotetut rehut ovat ammattilaisen tallinpitäjän valinta. Samalla vältetään ...
Effects of dietary energy content on the performance of laying hens in furnished and conventional cages
(Poultry Science Association, 2008)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Teurastusta edeltävä paasto ja kuitupitoinen rehu parantavat sianlihan laatua
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Hyvä punertava väri, vähäinen kudosnesteiden valuma ja riittävä lihaksen sisäisen rasvan määrä ovat tärkeitä, kuluttajien ja elintarviketeollisuuden kaipaamia, sianlihan laatuominaisuuksia. Niihin pyritään vaikuttamaan ...
Kasvavien lihanautojen ruokintavaihtoehdot
(Luonnonvarakeskus, 2016)
Naudanlihantuotanto lähtee ruohonjuuritasolta - hyvälaatuinen säilörehu on tuotannon perusta
(Luonnonvarakeskus, 2016)
Laitumelta terveellisempää lihaa?
(Pihvikarjan kasvattajien liitto, 2009)
Pötsivalkuaisella pötkii pitkälle
(Faba Jalostus, 2009)
Automatisointi säästää työtunteja hevostallilla
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Keijo Viertoman ja Tiina Tuomisen tilan 30 vuotta vanhan mullinavetan remontissa pyrittiin tekemään hevostalli, jossa sekä hoitajat että asukkaat voivat hyvin. Viertoma arvioi, että investointisumma nousee 120-130 000 ...
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)