Haku
Viitteet 1-5 / 5
Mikrobisynteesi tehostuu apilapitoisella säilörehulla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1996)
Esikuivatun tarkkuussilputun ja pyöröpaalatun säilörehun, säilöntäaineen sekä väkirehumäärän vaikutus maidontuotantoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Miksi säilörehu lämpenee?
(Maataloustuottajain Palvelu, 1999)
Säilörehun korjuuasteen ja väkirehutäydennyksen vaikutukset tuotannon tehokkuuteen naudalla
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1995)
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Hankkeessa selvitettiin keskeisimpien ruokinnallisten tekijöiden vaikutusta maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja laatuun sekä juustoutumisominaisuuksiin. Lisäksi tutkittiin kuumennuskäsittelyjen vaikutusta maidon ...