Health benefits of fermented foods: microbiota and beyond
Marco, M. L.; Heeney, D.; Binda, S.; Cifelli, Chr. J.; Cotter, P. D.; Foligne, B.; Gänzle, M.; Kort, R.; Pasin, G.; Pihlanto, Anne; Smid, E. J.; Hutkins, R. (2017)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Marco, M. L.
Heeney, D.
Binda, S.
Cifelli, Chr. J.
Cotter, P. D.
Foligne, B.
Gänzle, M.
Kort, R.
Pasin, G.
Pihlanto, Anne
Smid, E. J.
Hutkins, R.
Julkaisusarja
Current Opinion in Biotechnology
Volyymi
44
Sivut
94-102
Elsevier Science
2017
All rights reserved
Collections
- Julkaisut [85593]