The effect of pre-treatment on the anthocyanin and flavonol content of black currant juice (Ribes nigrum L.) in concentration by reverse osmosis
Pap, Nora; Pongrácz, Eva; Jaakkola, Mari; Tolonen, Tiina; Virtanen, Vesa; Turkki, Auli; Horváth-Hovorka, Zsuzsanna; Vatai, Gyula; Keiski, Riitta L. (2010)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Pap, Nora
Pongrácz, Eva
Jaakkola, Mari
Tolonen, Tiina
Virtanen, Vesa
Turkki, Auli
Horváth-Hovorka, Zsuzsanna
Vatai, Gyula
Keiski, Riitta L.
Julkaisusarja
Journal of food engineering
Volyymi
98
Numero
4
Sivut
429-436
Elsevier
2010
Collections
- Julkaisut [85599]