Itäsuomenkarjan lehmien maito prosessoituu mainiosti
Tupasela, Tuomo; Lundström, Juha; Kantanen, Juha (2010)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Tupasela, Tuomo
Lundström, Juha
Kantanen, Juha
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
67
Numero
1(15.3.2010)
Sivut
14
Maaseudun tulevaisuus
2010
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015767
Tiivistelmä
MTT:ssä on vertailtu itäsuomenkarjan ja suomenayrshiren maitoa juuston, viilin ja jogurtin teossa. Alustavan kokeen mukaan itäsuomenkarjan maito osoittautui prosessointiominaisuuksiltaan paremmaksi, mikä antaa hyvän mahdollisuuden jalostaa siitä erityistuotteita.
Collections
- Julkaisut [85546]