Kestävää kehitystä julkisiin ruokapalveluihin
Risku-Norja, Helmi (2008)
Risku-Norja, Helmi
Julkaisusarja
Maaseudun Tiede
Volyymi
65
Numero
4(15.12.2008)
Sivut
13
Maaseudun tulevaisuus
2008
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015684
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2015103015684
Tiivistelmä
Lakisääteinen julkinen ruokapalvelu tarjoaa vuosittain 431 miljoonaa ateriaa, mikä on yli puolet kaikista kodin ulkopuolella syötävistä aterioista. Ruokapalvelun piiriin kuuluvat sairaalat, vanhain- ja lastenkodit, päiväkodit, peruskoulut, lukiot sekä ammatilliset oppilaitokset. Väestöstä noin kolmasosa käyttää julkisia ruokapalveluja päivittäin ja kaikki kansalaiset jossain elämänsä vaiheessa.
Collections
- Julkaisut [85599]