Fractionation of proteins from whey with different pilot scale processes
Outinen, Marko; Tossavainen, Olli; Tupasela, Tuomo; Koskela, P.; Koskinen, H.; Rantamäki, Pirjo; Syväoja, Eeva-Liisa; Antila, Pirkko; Kankare, Veikko (1996)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Outinen, Marko
Tossavainen, Olli
Tupasela, Tuomo
Koskela, P.
Koskinen, H.
Rantamäki, Pirjo
Syväoja, Eeva-Liisa
Antila, Pirkko
Kankare, Veikko
Julkaisusarja
Lebensmittelwissenschaft und -Technologie
Numero
29
Sivut
411-417
1996
Collections
- Julkaisut [85597]