Blanching and long-term freezing affect various bioactive compounds of vegetables in different ways
Puupponen-Pimiä, Riitta; Häkkinen, Suvi T.; Aarni, Marjukka; Suortti, Tapani; Lampi, Anna-Maija; Eurola, Merja; Piironen, Vieno; Nuutila, Anna Maria; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja (2003)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Puupponen-Pimiä, Riitta
Häkkinen, Suvi T.
Aarni, Marjukka
Suortti, Tapani
Lampi, Anna-Maija
Eurola, Merja
Piironen, Vieno
Nuutila, Anna Maria
Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Julkaisusarja
Journal of the science of food and agriculture
Volyymi
83
Sivut
1389-1402
Wiley
2003
Collections
- Julkaisut [85599]