Suomalaisen kauran laatu
Kontturi, Markku; Rantanen, Olli; Hietaniemi, Veli; Eurola, Merja; Pihlava, Juha-Matti; Kangas, Arjo; Niskanen, Markku; Tuuri, Hannu; Saastamoinen, Marketta (2001)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Kontturi, Markku
Rantanen, Olli
Hietaniemi, Veli
Eurola, Merja
Pihlava, Juha-Matti
Kangas, Arjo
Niskanen, Markku
Tuuri, Hannu
Saastamoinen, Marketta
Julkaisusarja
Helsingin yliopisto. Elintarviketeknologian laitos. EKT-sarja
Numero
1221
Sivut
p. 23-38
Helsingin yliopisto, Elintarviketeknologian laitos
2001
Collections
- Julkaisut [85599]