Kauran laatujalostus : kauran laatuominaisuuksien jalostaminen - korkealaatuisten linjojen valinta
Saastamoinen, Marketta; Kaven, Pertti; Mäkelä, Hannu; Ali-Hokka, Jaana; Karikytö, Arja; Karhu, Päivi; Jalonen, Mirva; Anttila, Heli; Hietaniemi, Veli; Pihlava, Juha-Matti; Kurtelius, Tuula (1999)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Saastamoinen, Marketta
Kaven, Pertti
Mäkelä, Hannu
Ali-Hokka, Jaana
Karikytö, Arja
Karhu, Päivi
Jalonen, Mirva
Anttila, Heli
Hietaniemi, Veli
Pihlava, Juha-Matti
Kurtelius, Tuula
Sivut
p. 20-21
Helsingin yliopisto, elintarviketeknologian laitos
1999
Collections
- Julkaisut [85632]