Vertaileva tutkimus maidon kuljetuksesta raakamaitona ja pakattuna, pastöroituna maitona, I Raakamaidon ja pastöroidun maidon rasvan lipolyysistä
Kankare, Veikko; Antila, Veijo; Mäki, Maarit (1991)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Kankare, Veikko
Antila, Veijo
Mäki, Maarit
Julkaisusarja
Maatalouden tutkimuskeskus, Elintarvikkeiden tutkimuslaitos, TiedotteitaAgricultural Research Centre, Food Research Institute, Communications
Numero
2
Sivut
14 p
Maatalouden tutkimuskeskus
1991
Tiivistelmä
Comparative study on the transport of milk as raw milk and as packed pasteurized milk I On the lipolysis of raw milk and pasteurized milk With the declineof milk production in southern Finland, a situation has arisen in which it is neccessary to transport raw milk over long distances, up to 600 km, in order to supplement the milk supply in Helsinki.
Collections
- Julkaisut [85966]